logo-deli

El Yakuy acull el sopar d’Emprenedor de l’Any de Xarxa Onion

Blog

El Yakuy acull el sopar d’Emprenedor de l’Any de Xarxa Onion

Ahir al vespre el Yakuy vam ser el restaurant escollit per a la celebració del Sopar de Nadal de la Xarxa Onion de petits i mitjans empresaris de Sabadell. Vam estar encantats de rebre a més de 50 empresaris de la comarca i també l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, la tinent d’alcalde Marisol Martínez així com diversos mitjans de comunicació.

El sopar va consistir en una copa de cava de benvinguda, seguida del nostra menú degustació. També hi va haver un concurregut photocall i finalment es va realitzar la cerimònia de lliurament de premis a l’emprenedor de l’any (Jordi Cuixart) així com a a l’emprenedor debutant de l’any.

Des del Yakuy vam estar encantats de la confiança que ens han fet els empresaris de Sabadell apostant per un restaurant que acaba d’obrir, i estem segurs que ahir va ser l’inici d’una relació especial amb Xarxa Onion que esperem duri molts temps.

Aquí podeu llegir la notícia a Ràdio Sabadell.

Foto de David Datzira

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies